Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Naziv: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mail:sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://En.amadachina.CN

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002
Ce odobrena abrazivna automatska peskarska soba

Ce odobrena abrazivna automatska peskarska soba

Ce Odobreno abrazivno automatsko pranje peska Karakteristike i parametri Automatska reciklažna pijeska prostorija za peskiranje je dizajnirana u skladu sa procesom obrade proizvoda i karakteristikama proizvoda, uglavnom se koristi za velike forgive i odlivke zavarene čelične konstrukcije, inženjerske mašine ...

Detalji o proizvodu

Ce odobrena abrazivna automatska peskarska soba

Karakteristike i parametri

Prostorija za pjeskarenje sa automatskim reciklažom je dizajnirana u skladu sa procesom obrade proizvoda i karakteristikama proizvoda, uglavnom se koristi za velike odkovke i odlivke, zavarene čelične konstrukcije, inženjerske mašine, industrijske kotlove, hemijske mašine, izgradnju brodova itd., Kako bi se uklonila površinska oksidna koža , rđe i ojačati površinu, poboljšati adheziju premaza itd.

2e9ab340ed90bcaabe86945cbdabd67eI`PWANZJ}Q%~94()XHG~]TP

O ur S servisi

" Integritet, inovacija, integracija " kao poslovna filozofija, " Informatizacija, globalizacija " kao smer razvoja, kompanija insistira na tome da se " Tehnološka inovacija, iskreno servisiranje " fokusira na pružanje najbolje usluge i najskupljivijeg proizvoda.

 

P acking i isporuka

VLMNE5WUF6J]XV8WEJPNAN4

Ako tražite novu abrazivnu automatsku pjeskarenu sobu za prodaju, fabrička cijena, brend, izrađena u Kini, vruća prodaja, direktni prodavac i prekomorna država odobrena abrazivna automatska peskarska soba od profesionalnog proizvođača, dobavljača i fabrike, osećajte se slobodni da nas kontaktirate, mi smo uvek u skladu sa vašim potrebama CE, prilagođene, profesionalne, konkurentne, visoke preciznosti, nove i dobre kvalitete, a PUHUA je odobrila abrazivnu automatsku sobu za pjeskarenje. I dobrodošli u veleprodaju proizvode sa kvalitetnim i profesionalnim dizajnom od nas.
Hot Tags: Kina, proizvođač, dobavljač, tvornica, veleprodaja, brend, cijena, za prodaju, hot sale, izrađena u Kini, nova, puhua, prilagođeni, direktni prodavac, dobar kvalitet, fabrička cijena
Srodni proizvodi
Upit