Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Naziv: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mail:sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://En.amadachina.CN

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

2017 Dobar početak: Kanada Potrošači porudžbina 4 postavlja CNC mašina za probijanje

Qingdao Puhua Heavy Industrial grupa | Updated: Mar 16, 2017

8. februara kompanija Qingdao Amada potpisala je sa kanadskim kupcem dva servo CNC obujmica za probijanje, dva hidrauličnog ugovora o kupovini obujmice sa CNC kupolom, postiže dobar početak 2017. godine:

Potpisivanje naloga zahvaljujući bespovratnoj investiciji R & D Qingdao Amada, kao i velikom broju pripremnih radova različitih odjela, Qingdao Amada čini kombinaciju punch-a i servo motora, radi postizanja brže brzine, visoke preciznosti, niske buke, niske potrošnje energije prednosti prednosti potrošnje, dobrodošle od strane kupaca!
U procesu praćenja naloga, poslovno odeljenje je uvek bilo u bliskom kontaktu sa klijentima, zahtijevima kupaca blagovremeno prenijeti Ministarstvo za tehnologiju, nakon ponovljene komunikacije, naš program kompanije dobija s priznavanje kupca. Kupci su stigli u našu kompaniju danas da provode terenske posete, a zajedno sa rukovodstvom kompanije, cijeli proces posmatranja mašine za testiranje opreme, performanse kompanije u svim aspektima CNC udara su izvan očekivanja potrošača, kupci su potpisali četiri ugovora o opremi!

IMG_2710.jpg

Prijavljeno je da je klijent u lokalnom većem uticaju, a ima i filijale u Sjedinjenim Državama, nakon instalacije i upotrebe CNC mašine za probijanje , filijala će i dalje kupovati druge specifikacije mašine , potpisivanje ugovora za budućnost da izvrši više poslova postavila je temelj!