Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Naziv: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mail:sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://En.amadachina.CN

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Prednosti mehaničkog CNC turbina

Qingdao Puhua Heavy Industrial grupa | Updated: Mar 14, 2017

Mehanički udarac sa CNC kupolom je preko upravljačkog programa za programiranje upravljačkih ploča na brojnim kalupima za više rupa na ploči da bi se postigla serijska oprema za automatizaciju CNC-a. Glavna primena industrije, uključujući mašineriju, električne uređaje, hardver, itd., Posebno metalnu ploču, najčešće se koristi u mehaničkoj CNC industriji puževa.

Pojava mehaničkog udara puža postiže se u automatizovanoj proizvodnji sa jednostavnim tasterom za odbojnike, što je jednostavno, uštedi i efikasno. Međutim, tehničko osoblje u radu CNC obujmice za udarce mora obraćati pažnju na problem: pre upotrebe. Pažljivo pročitajte uputstva za proizvod, različiti proizvodi imaju različite načine za korištenje, moramo pažljivo razumjeti, kako bismo osigurali lokaciju različitih dijelova ekstremne uloge kako bismo pripremili problem na vrijeme kako bismo pronašli problem i riješili.

Mehanički CNC obujmica je obrada proizvoda od lima neophodna mašina, mašina se deli na krevet, punch, delove za prenos, hranu, dijelove za stezanje, sistemi i tako dalje. Što se odnosi na telo tela za livenje i telo zavarivanja; sistem, onda postoje IPC, PIC bodovi.

Mehanički udarac sa CNC kupolom može se koristiti kako bi se osigurala efikasnost nadogradnje, pogodnija za obradu velikih limova, naravno, ne može se izbjeći nedostatak nije pogodan za obradu velikih tonaža. Postoji mnogo vrsta mehaničkih CNC obujmica za presovanje udarača, prema obradi radnog komada i zahtevima izbora, koji ima mehaničku presa za presovanje sa CNC-om, pristupačan, to je zato što je mehanički udarac sa CNC-ovim ramom, kako bi se obezbedio gornji i niže koncentričnost, Poboljšati tačnost obrade kako bi se osiguralo da proizvod prolazne stope.

Konačno, naglasak na korištenju mehaničkih presa za udarce CNC turbina treba obratiti pažnju na održavanje CNC udarca, redovnu promjenu ulja, provjeriti kolo i pogonski sistem je normalan, u strogo u skladu s pravilnom upotrebom reda rada CNC mašina udarac sa turretom, nemojte proizvoljno prekidati operaciju porudžbine, Da biste sprečili probleme. Poslednji trenutak da budete oprezni, a mašine za čuvanje u sigurnom domenu obratite pažnju na sopstvenu sigurnost.