Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Naziv: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mail:sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://En.amadachina.CN

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Opis radne opreme mašina za peskarenje mojih preduzeća čelične cevi

Qingdao Puhua Heavy Industrial grupa | Updated: Jan 04, 2018

Opis čelične opreme za obradu staklenih površina od čeličnih cevi


741235971330309_副本.jpg

Mašina za pjeskarenje čelične cevi

Oprema koja koristi elektromagnetnu kontrolu brzine, brzo hranjenje i slanje, kako bi se osiguralo da se radni predmet u potpunosti poboljša.Oprema je jednostavno dizajnirala, instalirala i održavala.


Korišćenjem velike mašine za eksploziju peska (švajcarske + GF + DISA), značajno poboljšava efikasnost čišćenja, možete dobiti zadovoljavajući kvalitet čišćenja.


Sa prihvatnim pilom za pilule i vijkom za transportiranje sakupljajući radni predmet, razbacani snimci.


Vreme miniranja sa kumulativnom vremenskom funkcijom za vođenje zamjenskih lopatica i drugih dijelova za habanje.


Simulirane mape projektila (uključujući broj modela mašina za pjeskarenje, određivanje broja i lokacije prostornog rasporeda itd.) I potpuno crteže mašine za pjeskarenje su potpuno zasnovane na CAD-u. Izbor i raspored mašina za pjeskarenje je razumniji. Poboljšati korišćenje projektila i produktivnosti rada, kako bi se osiguralo efekat čišćenja, smanjujući habanje telahranitelja.


ZGMn13 čista unutrašnja upotreba za zaštitu, upotreba specijalnih navrtki od navrtke, zamena jednostavnog i praktičnog, dugog vijeka trajanja, oprema za pjeskarenje je trenutno najbolja ploča za zaštitu od karoserije.


Separator koristi američku kompaniju BE-zavarivač-tip separator tehnologije, dobro odvajanje.


Sistem kontrole projektila koristeći vlastita istraživanja i razvoj kontrole ventilacije sa gasom, jednostavan i pouzdan.

711704436089706.jpg

Sastav i struktura mašina za pjeskarenje čelične cevi:


Mašina za pjeskarenje sa vanjskim zidom je nova vrsta opreme za pjeskarenje. Sastoji se od prednje prostorije za aneks, prostorije za čišćenje posade, uređaja za pjeskarenje, stražnjeg prostora za postavljanje, sistema prečišćavanja reciklaže materijala, valjkasti transportera, lestvice platformi, sistema za uklanjanje prašine i električne kontrole. Dio kompozicije (pogledajte master plan). Delovi pločastih zavarenih delova mašine su se upalili kako bi se poboljšale osobine protiv rđe i adhezija boje.