Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Naziv: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mail:sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://En.amadachina.CN

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Profesionalni pucao Pjeskarenja stroj proizvođača reći kako djeluju pucao Pjeskarenja stroj ispravno!

Qingdao Puhua Heavy Industrial grupa | Updated: Jan 04, 2018

Pucao pjeskarenja stroj ispravan radni postupci:

711704436089706.jpg

Prevrtati pojas pucao Pjeskarenja stroj

1 operacija pucao pjeskarenja stroj oprema dosljedna Primjena fiksne posao trening Postova, upoznat sa performanse i karakteristike zrakoplova.


2, biti upoznat s operativne postupke, uporabu, popravak i održavanje pucao pjeskarenja machine priručniku.


3, operator mora provjeriti na Upravljačkoj ploči (tabli) svih vrsta sklopke su u položaju željenu postavku (uključujući prekidača za napajanje) prije nego što oni mogu dignuti, kako bi se izbjegla kvara, oštećenja električne i mehaničke opreme, što je rezultiralo u opremu nesreća.


4, ne-lokalnog operatora će biti slobodan za rad ili je dodirnuti znak električni prekidač kontrole, i možda neće biti u neposrednoj blizini lokalne radnog područja, kako bi se izbjegle nezgode.


5, operater mora nositi zaštitna odijela, naočale i tako dalje.


6, operatori platiti posebnu pozornost na sve vrste instrumenata na ploči kad su uključeni. Kada sve instrumente do svoje normalne vrijednosti, oni mogu raditi male dizalice (stezanje) u programu rada. Ako se utvrdi da je pojedinačni instrument pokazuje veće pogreške (nije normalno) odmah zatvoriti. Provjerite opremu za rješavanje problema prije normalan čizma.


7, rad opreme, operator ispituje opremu za zvuk i pregrijavanja različitih dijelova uređaja. Kada se oprema nalazi imati ozbiljna greška u funkciji, će prestati za popravak prema "hitno zaustavljanje" gumb i surađivati sa stručnjacima za uklanjanje kvara opreme.


8, operater mora biti pucao pjeskarenja stroj oprema upravljanjem"opreme" za rutinsko održavanje i tjedno održavanje (uključujući podmazivanje). Očistite prašinu i ruševine u otprašivač pravovremeno svaki tjedan kako ne bi utjecati na kvalitetu uklanjanje prašine i osigura oprema je u dobrom stanju.


9, operator mora postići civiliziranog proizvodnje i sigurnost proizvodnje istovremeno strogo provoditi shift system.


10, djelo je odmah odrezati prekidača za napajanje, tako da stroj pucao pjeskarenja oprema u funkciji. I čišćenje radnog mjesta.