Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Naziv: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mail:sales@chinapuhua.com

Web:

     www.puhua-machinery.com

     www.shotblastingchina.com

     http://En.amadachina.CN

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002
QH69 Roller Conveyor H Beam Shot Blasting Machine Professional Proizvođač

QH69 Roller Conveyor H Beam Shot Blasting Machine Professional Proizvođač

mašina za pjeskarenje Q69 mašina za pjeskarenje se sastoji od sistema za automatsko opterećenje i istovar (opciono), valjkasti transporter (ulazni valjak, izlazni valjak i unutrašnji valjak), komora za peskiranje (okvira komore, zaštitne linije, turbine za pjeskarenje, abrazivni ...

Detalji o proizvodu

Roler Type Shot Blasting Machine za čišćenje radnih predmeta


Karakteristike:

1. Mašina za pjeskarenje sa čeličnom pločom ima tri vrste prolaza kroz tip :

Prelazak valjka prolazi, prolazi kolica, prolaz prolazi.

2. Oni se široko koriste u industriji čelične ploče, čelične konstrukcije, inženjerske mašine, izgradnje mosta i tako dalje. Izvođenjem eksplozija možete ukloniti rje, oksidne slojeve, zavarivačku šljaku i druge zagađivače i ukloniti površinske stresne sile.

3. Posle eksplozije s peskom , može poboljšati adheziju boje s čelikom, poboljšati sposobnost zaštite od rđe, poboljšati kvalitet i produžiti vijek trajanja čelične konstrukcije.

4. Čelični snimci eksplodirani turbinama će se sakupljati , prečišćavati sistemom krugova snimanja i nastaviti da se ponovo koriste za eksplozivne turbine.

5. Proces radnog procesa sistema krugova snimanja : čelični udarci eksplozivnim turbinama prikupljaju se pomoću portretnog vijčanog transportera i isporučuju se u lift za kašike, a zatim će se lift lifta dovesti do separatora tipa pranja vazduha.

6. Nakon razdvajanja , prašina i lomljeni čelični snimci će biti uklonjeni od čelika i dobri čelični snimci će ući u korpu za smeće.


201512151117460079956.png

Ako ste u potrazi za novim qh69 valjka transporter h beam shot miniranje mašine profesionalni proizvođač za prodaju, fabrička cijena, brend, izrađen u Kini, vruća prodaja, direktni prodavac i inostranstvo qh69 valjkasti transporter h beam shot stroj za pjeskarenje profesionalni proizvođač od profesionalnog proizvođača, dobavljač i fabrika, slobodno nas kontaktirajte, mi smo uvek po vašim potrebama CE, prilagođene, profesionalne, konkurentne, visoke preciznosti, nove i dobre kvalitete, i PUHUA qh69 valjkasti transporter sa snopom profesionalnog proizvođača. I dobrodošli u veleprodaju proizvode sa kvalitetnim i profesionalnim dizajnom od nas.
Hot Tags: qh69 valjkasti transporter h beam sjajni stroj profesionalni proizvođač, Kina, proizvođač, dobavljač, tvornica, veleprodaja, brend, cijena, za prodaju, vruća prodaja, izrađena u Kini, nova, puhua, prilagođeni, direktni prodavac,
Srodni proizvodi
Upit